Ristet funkybrød med egg

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Ristet funkybrød med egg

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Ristet brød gir en fin og knasende kontrast til et bløtere egg. Har du tenkt på at gode måltider ofte består av kontraster?

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del avokadoen i to og mos den lett med en gaffel. 
  2. Tilsett et par dråper lime og smak til med salt og pepper.
  3. Legg eggene i kaldt vann og la dem koke ca seks minutter fra vannet koker.
  4. Skjær gode skiver brød og legg i toasteren.
  5. Smør skivene med avokadomos eller majones.
  6. Legg på salat og egg i skiver.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer