3 søte tips til Valentinsdagen

Gå til hovedinnhold Gå til meny

3 søte tips til Valentinsdagen

Ikke glem alle hjerters dag 14. februar! Her finner du tre søte tips til hva du kan overraske med - til den du er aller mest glad i.

Hvorfor feirer vi Valentinsdagen?

Valentinsdagen, eller Valentine's day, har blitt feiret siden 1600-tallet og ble hentet fra myten om den hellige Valentin, som ble fengslet og steinet til døde da han forsøkte å bryte ut av den kristne tro. Før Valentin ble drept, skrev han et brev til sin kjære. Brevet ble undertegnet med «fra din Valentin», som har gitt grobunn for uendelige kjærlighetserklæringer i årene siden.

Valentinsdagen har tradisjonelt vært en dag hvor forelskede uttrykker sin kjærlighet for hverandre, men med tiden har dette blitt mer og mer en dag for alle som vil si til noen at de er litt ekstra glad i dem. En dag hvor kjærlighet og omtanke utrykkes for en venn, kollega, kjæreste eller et familiemedlem.

Vi har samlet 3 enkle og søte tips til hva du kan overraske og glede med, til den du er aller mest glad i på Valentinsdagen.

Belgisk-vaffel_kompr.jpg

Belgisk vaffel - til den søteste du vet

En nydelig overraskelse til den du er glad i! Smaker ypperlig med friske bær. Belgisk vaffel pakkes stykkvis og du finner den sammen med de andre småvarene i butikken din.

Marsipankake formet som et hjerte – si det med kake!

En klassiker! Og helt perfekt for å fortelle noen at man er glad i dem. Du kan også sette et mer personlig preg på kaken med for eksempel en søt hilsen.

3 søte tips til Valentine’s day_hjertekake_kompr.jpg

Kan bestilles i alle Norgesgruppens butikker: KIWI, Meny, Joker, Spar og Nærbutikken. Kan også bestilles på kakemakeren.no og hentes i valgfri MENY-butikk, kakebestilling.no og hentes i din SPAR/EUROSPAR-butikk eller på kakebutikk.no for å hentes i din Joker-butikk.

Marengsbunn – topp den med din kjæres favoritter

Kjøp en ferdig marengsbunn og få en perfekt start på en skreddersydd overraskelse. Alt du trenger å gjøre er å piske krem og pynte kaken med din kjæres favorittfrukter eller -bær.

3 søte tips til Valentine’s day_marengsbunn_kompr.jpg

Dette produktet finner du i disse butikkene: KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Om din butikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Hjertelig god Valentinsdag!

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer