Syv gode påskefrokoster

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Syv gode påskefrokoster

Lengre frokoster og bedre tid er noe vi gjerne forbinder med påske. Og egg! Oppskriften på en god påskefrokost er enkel – vi gir deg syv oppskriftsfavoritter du må prøve ut til påskefrokosten!

Ferskt brød, godt pålegg og frukt og grønt! Det behøver ikke å være verken komplisert eller særlig tidkrevende å få påsken på bordet. Uansett hvor stor frokosten er, om dere er få eller en hel bataljon – det viktigste er å få tid til å kose seg sammen.

Her er våre fem påskefavoritter til inspirasjon på frokostbordet i påsken:

 

1. Gourmetloff med kokt egg🐥 Kokt egg smaker utmerket på Bakerens Utvalgte Gourmetloff.

Gourmetloff med kokt egg.jpg

 

2. Egg i brød🐥  Lag det til den gode frokosten, eller når du vil lage noe ekstra hyggelig til lunsj - til deg selv eller noen du er glad i.

Egg i brød_0.jpg

 

3. Landstykke med ost og gul paprika🐥 Enkel og god klassiker! Gul paprika med en mild og søt smak sammen med osten og smaker utsøkt på Bakerens Utvalgte Landstykke.

Landstykke med ost og gul paprika.JPG

 

4. Laks og egg på havre- og surdeigsbrød🐥 Smakfull skive med laks og eggerøre! Bakerens Utvalgte Havre- & Surdeigsbrød er et brød som har meget saftig krumme, store porer, smakfull skorpe og en god rund smak.

6 Laks og egg på havre- og surdeigsbrød_kompr.jpg

 

5. Müslistykke med brunost🐥 Bakerens Utvalgte Müslistykke er et grovt rundstykke (84% grovt) bakt med gresskarskjerner, solsikkekjerner og flak av havre og hvete. Aprikos og rosiner gir saftighet og sødme til rundstykket, som smaker utsøkt med brunost og bær.

Müslistykke med brunost.JPG

 

6. Lun landgang🐥 Skjær brødet på langs - vips har du mat til flere! Lun landgang med omelett er den perfekte maten til flere; når du har gjester eller når du skal på tur. 

Lun langgang_1.jpg

 

7. Funky eggeskive🐥

Egg er aldri feil på skiva - og i hvert fall ikke i påsketid. Med Funkygine Fiberbrød får du et grovt brød som er naturlig rikt på kostfiber og har et høyt proteininnhold - og med egg på topp blir det enda mer proteinrikt.

Funky eggeskive.jpg

Smaklig måltid - og god påske!

🐥🐥🐥

Relevante produkter

Relevante artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer