Klassisk formloff med reker
10 - 20 min
Lunsj, Middag
Formloff brukes ofte som basisbrød til rekemåltidet, som kan suppleres med eksempel focaccia eller rustikk baguette.
Ingredienser
- Bakehusets Formloff med valmuefrø
 - Reker
 - Avocado
 - Rucculasalat
 - Salt og pepper
 - Hvitløk
 - Evt. sitron og dill
 
Slik gjør du
- Skjær noen skiver med formloff
 - Mos avocadoen og tilsett pepper og litt salt, evt. litt hvitløk for ekstra smak. Smør ønsket mengde på skiven
 - Vask rucculasalaten og legg på noen blader
 - Pill reker og legg på ønsket mengde
 - Kvern litt pepper over rekene - og press litt ekstra sitronsaft over for en ekstra smakfull opplevelse. Dill er også en god smakskombinasjon til reker.
 
Vel bekomme!