Jørgines hjemmelagde pesto

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Jørgines hjemmelagde pesto

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Jørgine Massa Vasstrand elsker pesto på brødskivene sine og deler gjerne farens italienske pesto-oppskrift ♥ En enkel variant som er supergod på all slags brød. Halver oppskriften om du ikke har behov for så mye pesto!

Ingredienser

Nok til 8 porsjoner:

  • 1 potte basilikum
  • 2 never rucola salat
  • 75 g parmesan
  • 40 g pinjekjerner
  • 2 hvitløksfedd
  • 1/2 ts salt
  • 10 ss olivenolje

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene med en blender eller stavmikser til du har en jevn og klumpfri masse.

Oppbevares i et lufttett glass med litt olivenolje på toppen.

Holder seg i fire-fem dager i kjøleskapet.

Vel bekomme!

 

 

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer