Bakehuset lanserer Funkygine Fiberstykker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Bakehuset lanserer Funkygine Fiberstykker

Helt siden lanseringen i september 2019 har Funkygine Fiberbrød vært en salgssuksess. Nå har Bakehuset lyttet til forbrukernes ønsker og lanserer også Funkygine Fiberstykker.

Publisert

Allerede en måned etter lansering i 2019 var Funkygine Fiberbrød et av Norges mest solgte brød, og etter bare et drøyt år på markedet passerte vi tre millioner solgte Funkygine-brød i slutten av 2020. Suksessbrødet ble laget i tett samarbeid med Jørgine Massa Vasstrand, alias Funkygine, som har vært en brødelsker hele livet. Brødet er akkurat slik hun hadde håpet på; 89% grovt og med høyt innhold av kostfiber og protein.

Nå lanserer Bakehuset et nytt produkt i samarbeid med den kjente treningsprofilen: Funkygine Fiberstykker!

Bakehuset lanserer Funkygine Fiberstykker_stotte_.jpg

Funkygine Fiberstykker er laget på samme suksessoppskrift som brødet. De er myke og holder seg ferske lenge, ekstra grove og rike på proteiner og kostfiber. Den milde og runde smaken gjør at fiberstykkene passer til all slags typer av pålegg, og de kan i tillegg brukes som både pølsebrød og hamburgerbrød.

Fiberstykkene kommer i en praktisk 3-pakning.

– Vi er utrolig stolte av det vi har fått til sammen med Jørgine, og vi tror det bidrar til å ufarliggjøre brød som en viktig del av et sunt kosthold, forteller markedsdirektør Gry Thomsen i Bakehuset.

En bekreftelse på dette fikk Bakehuset da Helse- og omsorgsdepartementet tidligere i år plukket ut Funkygine-samarbeidet som finalist til utmerkelsen «Sunnere markedsføring» for sitt arbeid med å synliggjøre brød som en del av et sunnere kosthold.

Funkygine hovedbilde.JPG

Fra mandag 22. februar er «Funkygine Fiberstykker» å finne i brødhylla hos så og si alle KIWI, MENY, SPAR/EUROSPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris på Østlandet.

Bakehuset lanserer Funkygine Fiberstykker_stotte2_.jpg

Om kostfiber og protein:

Det er anbefalt at voksne bør ha et inntak av kostfiber på 25–35 g daglig. Proteiner bidrar til vekst i muskelmasse og til å opprettholde muskelmasse.

Norske helsemyndigheter anbefaler gjennom kostrådene mer grove kornprodukter med et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse. 1 Funkygine Fiberstykke (ca 75 g) daglig gir 7,4 g fiber og 10,7 g proteiner.

Relevante produkter

Relevante artikler